Ολγα Γεροβασίλη: «Η ΝΔ λειτουργεί ως γραφείο Τύπου των καναλιών»

«H ΝΔ λειτούργησε για ακόμη μία φορά σαν γραφείο Τύπου των καναλιών» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τον τρόπο κάλυψης από τα ιδιωτικά κανάλια της χτεσινής Συνόδου Προέδρων και Πρωθυπουργών στο Ζάππειο.

«Το αυτονόητο δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση για τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως η χθεσινή Σύνοδος Προέδρων και Πρωθυπουργών στο Ζάππειο, καταπατήθηκε απ΄ την επιλογή των ιδιωτικών καναλιών να προβάλλουν ή να αποκρύπτουν ότι νομίζουν» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Κατηγόρησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι «έσπευσε να στηρίξει μια πρακτική επιλεκτικής πληροφόρησης. Λειτούργησε ακόμη μια φορά σαν γραφείο τύπου των καναλιών. Καλώς για τις μικροπολιτικές της επιδιώξεις, κάκιστα όμως για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα. Μάλλον έχει διαβάσει τον Όργουελ ανάποδα».

«Προφανώς, στενοχωρήθηκε από την επιτυχία της κυβέρνησης και την διεθνή απήχηση της χθεσινής Συνόδου. Τα βαθύτατα αντιδημοκρατικά τους χαρακτηριστικά ακόμη μια φορά ξεχειλίζουν μέσα απ’ την άθλια, προκλητική ανακοίνωσή τους. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να διαφύγει απ΄ την ιδεολογική της μήτρα και αποκαλύπτεται καθημερινά» αναφέρει κλείνοντας.