Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια την περασμένη Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο Κώστας Ζέμπερης αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ.

Ο Κώστας Ζέμπερης υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε, πριν από λίγο, στο ΑΠE-MΠE αξιωματικός της ΕΛΑΣ.