ΟΛΘ: Προσλαμβάνονται 43 άτομα με οκτάμηνες συμβάσεις

Από την Τρίτη θα πιάσουν δουλειά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι 43 εργαζόμενοι, που πρόκειται να εργαστούν με οκτάμηνες συμβάσεις, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο, 104,9 FM”, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ (OΛΘ), Κωνσταντίνος Μέλλιος.

“Ήδη έχουν κατατεθεί τα δικαιολογητικά, έχουν καταρτιστεί οι πίνακες κατάταξης, και την Τρίτη πιάνουν δουλειά. Πρέπει να καλυφθούν τα κενά που δημιουργούνται από τις άδειες του υπόλοιπου προσωπικού αλλά οι νέοι εργαζόμενοι θα καλύψουν και σοβαρές ανάγκες και για την επιπλέον λειτουργία την οποία έχουμε προγραμματίσει για τα εγχώρια προς εξαγωγή” ανέφερε ο κ. Μέλλιος.
Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι οι οκτάμηνες αυτές συμβάσεις θα εγκριθούν σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρουσία των 43 εργαζομένων θα ενδυναμώσει τη λειτουργία της εταιρείας και θα επιταχύνει κάποιες δραστηριότητες, που κυρίως έχουν να κάνουν με τον χρόνο φόρτωσης εκφόρτωσης και διακίνησης των εμπορευμάτων. “Είμαστε αισιόδοξοι, ελπίζουμε ότι οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες, που έχει η εταιρεία, θα αυξήσουν τις θέσεις εργασίας στο μέλλον” υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΟΛΘ, ο οποίος -σε συνέχεια και της χτεσινής συνέντευξης Τύπου- υπενθύμισε τα έργα στα οποία η διοίκηση δίνει προτεραιότητα.