Οργανωμένο εσωτερικό σαμποτάζ στον ΟΑΣΘ καταγγέλλει ο Στ. Παππάς

Οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης του έργου της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ κατήγγειλε ουσιαστικά ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς μιλώντας στην εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο .

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι ενώ ο αριθμός των λεωφορείων που κυκλοφορούσαν στο δρόμο είχε φτάσει τα 420 μετά τις γιορτές του Πάσχα έπεσε… ξαφνικά στα 320 οχήματα. «Είναι υπό έρευνα αυτή η υπόθεση. Θα το ανακαλύψω τι έχει συμβεί και θα μιλήσω με ντοκουμέντα. Άλλωστε όπως είπαμε χτες η επόμενη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί θα είναι στο αμαξοστάσιο για την ιστορία των λεωφορείων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς. Όταν κλήθηκε να απαντήσει αν αυτό συνιστά σαμποτάζ εναντίον της νέας διοίκησης είπε χαρακτηριστικά: «Η φαντασία είναι ελεύθερη…». Ωστόσο όπως σημείωσε τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ξανά στους δρόμους κατά μέσο όρο περίπου 380 λεωφορεία.  Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους πρώην μετόχους του ΟΑΣΘ είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενοι.

Η ανακοίνωση της ΝΔ είναι για… τσικό

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη χτεσινή ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι καλή για… τσικό» τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να απαντάμε σε τέτοιες ανακοινώσεις».  Αναφερόμενος στα χτεσινά στοιχεία που έδωσε χτες στη δημοσιότητα για τον πακτωλό χρημάτων που λάμβανε ο ΟΑΣΘ την ίδια στιγμή που είχε αποφασιστεί δια νόμου η αύξηση των κομίστρων ο κ. Παππάς ανέφερε ότι αυτό είναι μια πρόγευση. «Όσοι θέλουν να εναντιωθούν στη νέα προσπάθεια που γίνεται πρέπει να βάζουν τη γλώσσα τους πολύ βαθιά στο μυαλό τους. Η ιστορία του ΟΑΣΘ είναι αμαρτωλή από γεννήσεως της» ανέφερε ο κ. Παππάς.

Αλλεπάλληλα εξώδικα

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ έκανε λόγο για αλλεπάλληλα εξώδικα που δέχεται από πρώην μετόχους του ΟΑΣΘ ενώ αναφέρθηκε και σε διαμαρτυρίες που δέχτηκε για την απόφαση του Οργανισμού να κάνει δωρεά φαρμάκων στο Κέντρο Φιλοξενείας Προσφύγων και Μεταναστών στα Διαβατά. Επίσης τόνισε ότι η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για τη διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την ΕΛΒΟ.