Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: Με ανοιχτές συνελεύσεις στη μάχη για την επόμενη μέρα της χώρας

Όπως τονίζουν κομματικές πηγές, με αφορμή τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, την Τετάρτη 29/5, ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το κυβερνητικό έργο του, θα αναδείξει το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετια, με βασικούς άξονες την ενίσχυση της ανάπτυξης, με έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29/5, έγινε αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, σημειώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Να ληφθεί υπόψη το μήνυμα των πολιτών, στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και δίνοντας, ταυτόχρονα, τον αγώνα των ιδεών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης στις εθνικές εκλογές.

Το επόμενο διάστημα, εξηγούν οι ίδιες πηγές, θα αντιπαρατεθούν δύο διακριτά πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το κυβερνητικό έργο του, θα αναδείξει το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετια, με βασικούς άξονες την ενίσχυση της ανάπτυξης, με έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η διενέργεια ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις επόμενες μέρες και περιοδείες όλου το στελεχιακού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ, που μπαίνει με αποφασιστικότητα στη μάχη για την επόμενη μέρα της χώρας.

«Είναι τόσο εφικτή, όσο και αναγκαία για τη χώρα η νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», το μήνυμα της Κουμουνδούρου.

«Ρεπορτάζ» – πληγή για την ενημέρωση

Θυμίζουμε ότι, με αφορμή τη συνεδρίαση αυτή, γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μία φορά, κρούσματος παραπλανητικής ενημέρωσης με ένα «ρεπορτάζ»-ορισμό των fake news. Η ιστοσελίδα iefimerida είχε αναλυτικές περιγραφές για «σκοτωμό» μεταξύ στελεχών της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν ξεκινήσει η εν λόγω συνεδρίαση.

«Φοβερό και αξιόπιστο ρεπορτάζ για μια συνεδρίαση η οποία δεν έχει καν ξεκινήσει», σχολίασε σκωπτικά ο Δ. Τζανακόπουλος μέσω Twitter, ενώ και η Ράνια Σβίγκου ανέφερε: “η συνεδρίαση δεν έχει ξεκινήσει καν. Μπράβο στην ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση”.

left