Π. Πολάκης σε Β. Κικίλια: Κάναμε πράξη τη δημόσια υγεία και όχι θέμα ψευτοεπικοινωνίας

Σκληρή απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη στον Βασίλη Κικίλια, για την κάλυψη του εγκαυματία πυροσβέστη. Η δημόσια υγεία και η η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας ειναι πολύ σοβαρό πραγμα και θέμα πολιτικής απόφασης (που εμείς την είχαμε και την κάναμε πράξη) και όχι θέμα “ψευτοεπικοινωνιας” σημειώνει κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση – απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη στον υπουργό Υγείας

Βασίλη Κικίλια ,υπουργέ υγείας:

1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλωσεις.Δεκτον αυτό και δεν το συνεχίζω …

2) Μικροπολιτική και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ με το Μάτι κάνατε ΕΣΕΙΣ ,κατι που εμείς δεν κάνουμε σήμερα με την τρομερή καταστροφή στην Εύβοια …

3) ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ,ειτε απο κρεββάτι ΜΕΘ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ειτε απο νοσηλεία και χειρουργική αποκατάσταση των εγκαυμάτων τις αμέσως επόμενες μέρες ,ούτε απο τη χορήγηση των απαραίτητων ειδικών επιθεμάτων που συνταγογραφούνται και καλύπτονται απο τον ΕΟΠΥΥ το επόμενο διάστημα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ !!!!
(Αν θεωρείς μη κάλυψη κατι λοσιόν και κρέμες που ΠΟΤΕ δεν δίνονταν γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ τότε τι να πω …. Όμως και αυτά αν υπήρχε συνταγογράφηση απο γιατρό και αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο και ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ!!!)

ΥΓ …και μια συμβουλή…. Η δημόσια υγεία και η η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας ειναι πολύ σοβαρό πραγμα και θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (που εμείς την είχαμε και την ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ) και όχι θέμα “ψευτοεπικοινωνιας” απο τα ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ που πάλι σας πλευρισαν για να πάρουν το κατι τις τους ….Γι αυτό μακρυά απο δηθενιες… Η πραγματικότητα ειναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ και εκεί ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ……

Βασίλη Κικίλια ,υπουργέ υγείας:1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλωσεις.Δεκτον αυτό και δεν το…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 15. August 2019