Π. Ψυχάρης στην Εξεταστική: «Το Mega δεν πρόκειται να κλείσει»

Ξεκαθάρισε ότι το Mega δε θα κλείσει, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ισχυρίστηκε ότι μόνο τυπικά τα δάνεια του σταθμού δεν είναι ενήμερα και χαρακτήρισε τριτοκοσμική την αλλαγή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Ο Παναγιώτης Ψυχάρης, διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τηλέτυπος», εμφανίστηκε προκλητικός στη σημερινή κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών στα ΜΜΕ, που ξεκίνησε και πάλι τις εργασίες της. Εφτασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι καλώς δόθηκαν τα δάνεια στο Mega, γιατί «αν δεν είχαν δοθεί τα δάνεια στο Mega, μπορεί να είχαν δοθεί σε πολίτες να αγοράσουν σπίτια και να μην μπορούσαν τώρα να τα αποπληρώσουν».

«Το Mega μπορεί να μεταβληθεί σε πάροχο υπηρεσίας, σε Βήμα TV», είπε ο Παναγιώτης Ψυχάρης, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα του σταθμού και τόνισε ότι «εξυπηρετούσε τα δάνειά του μέχρι να τραβήξουν τον διακόπτη οι τράπεζες».

Αύριο έχει κληθεί να καταθέσει ο Θέμης Αλαφούζος, εκδότης της «Καθημερινής», ενώ με σημερινή απόφαση της Επιτροπής κλήθηκε και ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των «Παραπολιτικών», την ερχόμενη Τετάρτη.