Το Α.Π.Θ. στην 32η PHILOXENIA

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, στο πλαίσιο του προγράμματος Study in Thessaloniki.

Το Study in Thessaloniki, έχοντας κλείσει την πρώτη φάση του και αποσκοπώντας να αποκτήσει ένα πιο δυναμικό προφίλ προσελκύοντας φοιτητές από το εξωτερικό αλλά και να αναδείξει την ερευνητική δουλειά των ιδρυμάτων της πόλης, θα βρίσκεται σε ειδικό χώρο εντός του περιπτέρου 13.

Στο stand του ΑΠΘ, στο Περίπτερο 13 stand Ε5, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα σπουδών, μεταπτυχιακά προγράμματα, ευκαιρίες μέσω του προγράμματος Erasmus και Erasmus International, προγράμματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας από το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας ΑΠΘ, προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, summer schools κα.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11:00, θα γίνει η παρουσίαση της έως τώρα πορείας του Study in Thessaloniki και θα ακολουθήσουν επιμέρους παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους των ιδρυμάτων του. Την παρουσίαση του ΑΠΘ θα κάνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Καθηγητής Σπύρος Βούγιας.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή 18/11, 10 π.μ. εώς Κυριακή 20/11, 8 μ.μ.

Χώρος: ΔΕΘ Περίπτερο 13 Stand 5ε