Παππάς: «Η ΝΔ κλαίει με μαύρο δάκρυ για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών»

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ που δηλώνει ότι δε νομιμοποιεί το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Η Ν.Δ. θέλει να γυρίσουμε στο καθεστώς της διαπλοκής με δανεικά κι αγύριστα. Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας λέγοντας ότι «για ακόμα μία φορά, η Ν.Δ. λειτουργεί -με μικρή χρονοκαθυστέρηση- ως εκπρόσωπος όσων ιδιοκτητών καναλιών δεν επιθυμούν να γίνει ο διαγωνισμός.  Ταυτίζεται μονότονα με το καθεστώς ανομίας το οποίο η ίδια έχτισε. Θέλει να γυρίσουμε στην εποχή που η χρήση των συχνοτήτων γινόταν χωρίς άδεια, παραβιάζοντας το Σύνταγμα. Στο καθεστώς της διαπλοκής με δανεικά κι αγύριστα». Στη δήλωση του ο κ.Παππάς υπενθυμίζει ότι το ΣτΕ εκ νέου απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών κρίνοντας ότι “συντρέχουν εν προκειμένω -κατά τα βασίμως προβαλλόμενα από τη Διοίκηση- επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας”.
«Η Ν.Δ. έμεινε να κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί δεν κατάφερε να τον ακυρώσει μέσω της παράλυσης του ΕΣΡ.
Είναι καθαρό σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα. Η Ν.Δ. είναι η πολιτική δύναμη που επιθυμεί να κρατήσει την Ελλάδα σε ένα καθεστώς όπου οι ισχυροί μονίμως ευνοούνται και οι αδύναμοι υφίστανται τις συνέπειες των ακραίων νεοφιλελεύθερων εμμονών της. Η Ν.Δ. είναι σύμφυτο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας.
Την αφήνουμε να νοσταλγεί το παρελθόν της ασυδοσίας». δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Παππάς.