Παράταση για την έκθεση «Πορτρέτα Αστών της Τραπεζούντας» στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης

Παρατείνεται έως τις 7 Απριλίου η έκθεση «Πορτρέτα Αστών της Τραπεζούντας» που παρουσιάζεται στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης με την 1η Δημοτική Κοινότητα, περιλαμβάνει φωτογραφίες κυρίως από την προσωπική συλλογή της Άννας Θεοφυλάκτου, καθώς και της Έφης Βαφειάδη, της Ζένιας Νικολαΐδου, της Μαρίας Σειρηνοπούλου, του Κώστα Φωστηρόπουλου και της Εριφύλης Χοντολίδου, ενώ λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9πμ έως τις 2μμ και από τις 6μμ έως τις 9μμ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι ξεναγήσεις που ξεκίνησαν μέσα στον Φεβρουάριο. Οι νέες ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα Πέμπτης, από τις 18.00, και συγκεκριμένα στις 9, 16, 23, 30 Μαρτίου και στις 6 Απριλίου.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ενώ ο ανώτατος αριθμός όσων μπορούν να πάρουν μέρος σε κάθε ξενάγηση, ανέρχεται σε 50 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

http://opengov.thessaloniki.gr/e-ypiresies/applications/aitiseis-2

Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές στην αρχή της κάθε εβδομάδας, και συγκεκριμένα από την Δευτέρα, πριν από τις ημερομηνίες των επιμέρους ξεναγήσεων.