Παρατείνεται ώς την Κυριακή η 6η Παγκρήτια Εκθεση

Εως και την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία όσοι αγαπούν την Κρήτη και τα προϊόντα της -και στη Θεσσαλονίκη είναι πολλοί- να επισκεφτούν την 6η Παγκρήτια Εκθεση, στη ΔΕΘ, για να γνωρίσουν ή να θυμηθούν αυθεντικές γεύσεις, φτιαγμένες με παράδοση και μεράκι. Ολα τα καλά της Κρήτης βρίσκονται εκεί: πεντανόστιμο απάκι, γνήσια ρακή, γραβιέρες μακράς ωρίμανσης, αγνό μέλι, υγιεινά παξιμάδια με διάφορα μυρωδικά, ασύγκριτο λάδι, λαχταριστά λυχναράκια.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ήδη την προτίμησή τους στα κρητικά προϊόντα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που πέρασαν από την έκθεση για να κεραστούν και να προμηθευτούν σε ειδικές τιμές αυτά που επέλεξαν.

Η 6η παγκρήτια έκθεση, με τίτλο «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», φιλοξενείται στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ-Helexpo AE, αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ καθημερινά, ενώ παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ.