Παραίτηση Παππά ζητεί το Ποτάμι – Πάλι με τα τρολ ασχολείται ο Θεοδωράκης

Την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, μετά την απόφαση του ΣτΕ, που άλλαξε τα δεδομένα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ζητά το Ποτάμι: «Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο 4 κανάλια. Ο κ. Παππάς, με την άδεια του κ. Τσίπρα όμως, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και ‘λαγούς’ που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν ‘SIRIZATV’» σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Το Ποτάμι κάνει μάλιστα λόγο για προσπάθειες, που απέτυχαν, «των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές». Και καλεί τον κ. Παππά να παραιτηθεί αλλά και τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί.«Και αφού αναγνωρίσουν το λάθος τους να αναζητήσουν την πρόταση που κατέθεσε ‘Το Ποτάμι’ στον πρόεδρο της Βουλής. Περισσότερα κανάλια -περισσότεροι εργαζόμενοι-  περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία -περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη Συνταγματική νομιμότητα» καταλήγει το Ποτάμι.

Ο δε επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, συνέχισε τον πόλεμό του εναντίον των διαδικτυακών τρολ με μια σειρά από tweets: «Φταίει το βαθύ κράτος, οι δικαστές, ο Αντίχριστος και το 666… Η λέξη λάθος ούτε περνά από το καβαλημένο τους μυαλό», «Αύριο στο πρωτοσέλιδο της Αυγή τα ονόματα & οι διευθύνσεις των 14 δικαστών που τόλμησαν να πουν ‘όχι! Να μάθουν να παίζουν με το καθεστώς», «Αν η κ. Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά & τα νοσοκομεία, μπορεί να απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της», «Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία & κυρίως Συνταγματική νομιμότητα! Τι δεν καταλαβαίνουν;» έγραψε στο τουίτερ ο κ. Θεοδωράκης.

screenshot-2016-10-27-10-17-41