Παραιτήθηκε η Ελένη Χοντολίδου από το δήμο Θεσσαλονίκης μέσω facebook

Την παραίτησή της στη διάθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έθεσε η πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Ελένη Χοντολίδου, μέσω facebook, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Η Ελένη Χοντολίδου, στελέχoς της Πρωτοβουλίας, δημοσιοποίησε την απόφασή της με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

«Λίγες μέρες πριν υπέβαλα στον δήμαρχο την παραίτησή μου από τη θέση μου της Προέδρου της Α΄ Κοινότητας. Οι λόγοι είναι ο φόρτος εργασίας στο Πανεπιστήμιο ο οποίος λειτουργεί ανασταλτικά στην εκτέλεση των καθηκόντων μου στη Κοινότητα. Παραμένω, βεβαίως, κοινοτική σύμβουλος και είμαι πρόθυμη να αναλάβω –όπως πάντοτε εξάλλου– όσα και όποια καθήκοντα μου αναθέσει ο Πρόεδρος και ο δήμαρχος. Από το 2006 έως σήμερα θεωρώ την Πρωτοβουλία το «σπίτι» μου και παραμένω αφοσιωμένη στις αρχές και τα οράματά της. Στην υπόθεση αυτή είμαστε εθελοντές και έχουμε όλες και όλοι τις δουλειές μας από τις οποίες ζούμε. Πέντε χρόνια είναι πολλά. Τη θέση του Προέδρου καταλαμβάνει ο Πέτρος Δημητρακόπουλος (έμπειρος και από την προηγούμενη θητεία μας). Ούτως ή άλλως η διοίκηση στην Α΄ Κοινότητα είναι συλλογική και θα συνεχίσει να είναι», αναφέρει στη σελίδα της στο facebook η κ. Χοντολίδου.

Τη θέση του Προέδρου καταλαμβάνει, όπως αναφέρει η κ. Χοντολίδου στην ανάρτησή της, ο Πέτρος Δημητρακόπουλος.