Σπ. Πέγκας: Δεν θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας”

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τα αυτοδιοικητικά και να μην είναι υποψήφιος για επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας”, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας.

Όπως τόνισε ο κ. Πέγκας φεύγει γεμάτος και θα ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, σημειώνοντας πως αυτό είναι επαναστατικό σήμερα.

“Η Ελλάδα και εγώ έχουμε άλλες ανάγκες πλέον. Είμαι χορτασμένος από όλα όσα έκανα αυτά τα χρόνια, άφησα πολύ δουλειά πίσω και πιστεύω θα έρθουν άνθρωποι θα το πάνε ένα βήμα παραπέρα”, ανέφερε.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού δήλωσε πως έχει ενημερώσει για την απόφαση του το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και τους υποψήφιους με τους οποίους είχε επαφές.

Ο κ. Πέγκας ανέφερε πως, το σκέφτηκε να είναι υποψήφιος για επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, όταν συζήτησαν με τον Γιάννη Μπουτάρη στο ταξίδι που είχαν στην Ντόχα του Κατάρ, ωστόσο δεν υπήρξαν δυο βασικές προϋποθέσεις, να υπάρχει ομάδα και κομματική στήριξη

Ο Σπύρος Πέγκας σημείωσε πως είναι “Πρωτοβουλία” και θα παραμείνει Πρωτοβουλία, θα συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες αλλά περιμένει να δει τις υποψηφιότητες για να δει ποιον θα ψηφίσει.