Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» Ωραιοκάστρου

Πέντε νέους υποψηφίους οι οποίοι με ανιδιοτέλεια, μαχητικότητα και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των επιχειρηματικών και τοπικών χαρακτηριστικών της περιοχής του δήμου Ωραιοκάστρου, ανακοινώνει η παράταξη «Αλληλεγγύη – Ανατροπή», με επικεφαλής τον Γρηγόρη Εδιρνέλη, ως συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τους επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται στα όρια του δήμου.

Οι πέντε νέοι υποψήφιοι που θα βαδίσουν παράλληλα και θα αγωνιστούν με την «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» και τον επικεφαλής της, Γρηγόρη Εδιρνέλη, είναι οι εξής:

AΡΓΥΡΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Καβάλα και μένει στο Δρυμό από το 2001. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Καμπουρίδη και έχει ένα γιο 15 ετών. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει αγγλικά και έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στο χώρο των τροφίμων. Στην παρούσα φάση δεν εργάζεται. Ενδιαφέρεται για τα κοινά και είναι ενεργός πολίτης με συμμετοχές σε κινηματικές δράσεις και συλλογικότητες.

ΓΙΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1979 στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 2011. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο το Νικόλα. Είναι απόφοιτος Τ.Ε. του Τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών. Εργάζεται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) από το Σεπτέμβριο του 2003, στην Διεύθυνση Κίνησης και αργότερα στην Διεύθυνση Συντήρησης του Αμαξοστάσιου Σταυρούπολης. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997 στα φοιτητικά του χρόνια και η συνδικαλιστική του δράση ξεκίνησε στο επαγγελματικό του χώρο το 2003. Πάντα στο πλευρό της Αριστεράς. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ΕΚΘ και σήμερα είναι εκλεγμένος σύμβουλος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών και Συγκοινωνιών Ελλάδος ΟΣΜΕ. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ και του Ταμείου Αλληλοβοηθείας ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ Νομού Θεσσαλονίκης.

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1949 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου από το 1976. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου της Πάτρας, εργάστηκε ως εκπαιδευτικός, κατόπιν ως μελετητής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και στη συνέχεια στον ΟΤΕ έως τη συνταξιοδότησή του. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών ΟΤΕ. Ενεργός πολίτης, ευαισθητοποιημένος με κοινωνικές ομάδες.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1964, έχει δύο ενήλικα παιδιά και κατοικεί στο Δρυμό από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Περιφέρειας Λαγκαδά. Συγγραφέας βιβλίου για την Α΄ τάξη του Δημοτικού, θεατρικών “Διθύραμβος εξ αμάξης”. Γνωστή για την πολυεπίπεδη συμμετοχή της στους αγώνες των εκπαιδευτικών για τα θέματα της εκπαίδευσης αλλά και τις κοινωνικές της ευαισθησίες.

ΤΣΑΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στο Παλαιόκαστρο από το 1998. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Κάτοχος πτυχίου της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Α.Β.Σ.Θ.) Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εργάστηκε ως υπάλληλος στον ΟΑΕΔ επί 30 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία στο ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου και Διαβατών, όπου διετέλεσε και προϊσταμένη. Δραστηριοποιείται σε κοινωνικούς φορείς, προσφέροντας εθελοντική εργασία.