Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας αυτοκίνητο – Πέντε άτομα στο νοσοκομείο

Οικογένεια που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λαμία, ήρθε αντιμέτωπη με αυτοκίνητο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, στο 17,5 χλμ της ε.ο. Λαμίας – Δομοκού.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, στο όχημα επέβαινε ζευγάρι με τα παιδιά του, ένα κοριτσάκι 5 ετών και ένα αγοράκι 10 ετών, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Από το αντίθετο ρεύμα έφτασε το άλλο αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο και επιχειρούσε προσπέραση σε νταλίκα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Παρά την προσπάθεια του οδηγού του πρώτου οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση, δέχτηκε το χτύπημα στην πίσω πόρτα και στον πίσω αριστερό άξονα και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.

Ομοίως και το δεύτερο ΙΧ, που έμεινε ακριβώς πάνω στη στροφή, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο εκτός από πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας, έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο πέντε άτομα, τη μητέρα με τα δύο παιδιά και το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Η τροχαία παρέμεινε στο σημείο για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας, καθώς η σύγκρουση έγινε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο χωρίς ορατότητα.