Περισσότεροι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν φέτος με το «Flyingcat» στις Σποράδες

Θετικά κλείνει η σεζόν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, καθώς, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι επιβάτες ήταν ακόμη περισσότεροι από πέρσι. Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο ναυτικός πράκτορας Γιάννης Δημητριάδης.
Η γραμμή φέτος λειτούργησε από την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνει τα δρομολόγια στις 10 Σεπτεμβρίου, συνδέοντας ακτοπλοϊκώς τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

«Είμαστε ευχαριστημένοι και εκτιμάμε ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα», είπε ο κ. Δημητριάδης, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο έδωσε κίνητρο σε χιλιάδες άτομα από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, να επισκεφθούν τις Σποράδες.

«Εκείνο που παρατηρήσαμε είναι ότι το «Flyingcat» μπήκε ουσιαστικά στο συγκοινωνιακό δίκτυο και λειτούργησε ως ανταπόκριση για πολλούς Κύπριους επισκέπτες και τουρίστες από το εξωτερικό προκειμένου να μεταβούν στις Σποράδες», σημείωσε ο κ. Δημητριάδης και προσέθεσε: «Είδαμε πολλούς τουρίστες να έρχονται απευθείας από το αεροδρόμιο και άλλους που είχαν επιλέξει να μείνουν πρώτα μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να επισκεφθούν τις Σποράδες».