Περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά του You Tube στην Καλιφόρνια

Αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά του You Tube στο Σαν Μπρούνο, της βόρειας Καλιφόρνια. Υπάρχουν ήδη ασθενοφόρα και η αστυνομία έχει προειδοποιήσει το κοινό να μείνει μακριά από την περιοχή.

Οπως αναφέρει το BBC, η Google, στην oποία ανήκει το You Tube, όπου εργάζονται 1.700 άτομα, ερευνά περιστατικό με πυροβολισμούς. Ενας εργαζόμενος μάλιστα ανέφερε σε ανάρτηση ότι ο κόσμος εγκατέλειψε το κτίριο σε πανικό, και ότι στην αρχή νόμισαν ότι έχει συμβεί σεισμός.

Αλλος εργαζόμενος έγραψε ότι αρχικά κλείστηκε μαζί με συναδέλφους του σε ένα χώρο αλλά στη συνέχεια το δωμάτιο εκκενώθηκε. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν εικόνες από το κτίριο στις οποίες φαίνονται οι υπάλληλοι να εγκαταλείπουν το κτίριο με τα χέρια ψηλά συνοδευόμενοι από αστυνομικούς.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με το δράστη από τα τοπικά μέσα αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για γυναίκα.

Το νοσοκομείο Ζάκερμπεργκ του Σαν Φρανσίσκο αναφέρει ότι ήδη έχουν φτάσει τραυματίες από το περιστατικό χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάστασή τους, ενώ υπάλληλος κοντινού φαστ φουντ είπε ότι βοήθησε μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό στο πόδι. Σε άλλο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί πέντε τραυματίες ακόμη, ενώ κάποιοι πιθανόν έχουν τραυματιστεί κατά την εκκένωση του κτιρίου.