Πήγε στον γιατρό και του έκλεψε το πορτοφόλι

Για μία βεβαίωση πήγε στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 35χρονος, ο οποίος φεύγοντας πήρε και το πορτοφόλι του γιατρού που περιείχε 400 ευρώ.

Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο και καταδικάστηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο σε φυλάκιση 6 μηνών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 35χρονος μετέβη στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου όπου συνάντησε τον γιατρό και του ζήτησε μία βεβαίωση.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 35χρονος έφυγε από την κλινική παίρνοντας μαζί του, από την τσέπη του μπουφάν του γιατρού, το πορτοφόλι του που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Μόλις ο γιατρός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το πρωί της Παρασκευής ο 35χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Επίσης εντοπίστηκε και το πορτοφόλι χωρίς όμως τα χρήματα. Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές Αρχές της Ρόδου, καθώς και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: rodiaki.gr