Πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο ο Τριντό – Οι θέσεις των Ελλήνων πολιτικών

Με μια συμμετοχή μάλλον αναμενόμενη και μια συμμετοχή – έκπληξη εκπροσωπείται η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο σέξι ηγέτες του κόσμου, στην κορυφή της οποίας πάντως βρίσκουμε τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Ο 45χρονος πρώην δάσκαλος ανέλαβε την πρωθυπουργία πριν δύο χρόνια και ο μπαμπάς του, Πιερ Τριντό, ήταν επίσης πρωθυπουργός (με δύο θητείες). Είχε εμφανιστεί μάλιστα και στην τηλεοπτική σειρά «The Great War», ενώ τον Μάιο του 2005, παντρεύτηκε τη νεανική του αγάπη, τη Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό κι έφεραν στον κόσμο τον Ξαβιέ (10 χρονών, σήμερα), την Έλα-Γκρέις (οκτώ) και τον Αντριέν (τριών, μόλις).

Στη λίστα με τους «πιο σέξι ηγέτες» του κόσμου, που κατάρτισε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com., στην 11η θέση βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην 197η θέση «φιγουράρει» το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Όμως και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, περιλαμβάνεται στη λίστα των «σέξι ηγετών» του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 185η θέση.

ΑΠΕ