Πλήθος συναυλιών στο φετινό Φεστιβάλ Πόζαρ

Το 8ο Φεστιβάλ Πόζαρ μας προσκαλεί όλους στο φαράγγι, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 στα Λουτρά Αλμωπίας για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας και φυσικά η Πάολα.

Μακριά από τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες της πόλης, μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα, για να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες, χαμόγελα, free camping και απίστευτη ενέργεια που θα αντλησουμε από τις πηγές και τον καταρράκτη του θερμοποτάμου!

Το 8ο Φεστιβάλ Πόζαρ μας προσκαλεί όλους στο φαράγγι, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου πιστός στο ραντεβού του, διοργανώνει το πιο αναζωογονητικό Φεστιβάλ του καλοκαιριού μέσα σε έναν πνεύμονα ζωής.

Έχει μεριμνήσει το συγκεκριμένο τριήμερο όλη η περιοχή να ζει και να αναπνέει στους ρυθμούς των δράσεων και των εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει. Η παρουσία και η συμμετοχή του κόσμου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια στους διοργανωτές και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαιρινό τριήμερο!

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν ήδη ανακοινώσει ότι επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στο σημείο που θα γίνουν οι συναυλίες, ενώ οι τιμές των καταλυμάτων, φαγητού και ποτού στην περιοχή έχουν πέσει σε Φεστιβαλικό επίπεδο, τιμώντας έτσι όσους αγάπησαν και αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη δράση!

Συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών θα παρασύρουν το κοινό σε ασταμάτητο χορό και τραγούδι, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Ενώ παράλληλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων πραγματοποιείται όλο το τριήμερο με πεζοπορίες, γυμναστικές επιδείξεις, δημιουργική απασχόληση παιδιών και πλήθος άλλων δράσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών έχει ήδη ανακοινωθεί:

Παρασκευή 19 Ιουλίου:

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
  • Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκος Πορτοκάλογλου

Σάββατο 20 Ιουλίου:

  • Ελεωνόρας Ζουγανέλη
  • Κωστής Μαραβέγιας

Κυριακή 21 Ιουλίου:

  • Πάολα
  • Δήμος Αναστασιάδης

Τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει να προπωλούνται.

Το σημείο διεξαγωγής του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ είναι στο 13 χλμ από την ιστορική Αριδαία και 35 χλμ από την Έδεσσα.
Βρίσκεται σε υψόμετρο 390m, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ.

Ημέρες & Ώρες

Πα 19/07

Λουτρά Πόζαρ

Αριδαία
Σα 20/07

Λουτρά Πόζαρ

Αριδαία
Κυ 21/07

Λουτρά Πόζαρ

Αριδαία

Πληροφορίες

8ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2019
19, 20, & 21 Ιουλίου 2019

Τιμές Εισιτηρίων
25 τριημέρου περιορισμένα
30 ευρώ τριημέρου περιορισμένα
35 ευρώ τριημέρου
13 ευρώ προπώληση φοιτητικό ανέργων ημέρας
15 ευρώ ταμείο

Προπώληση Εισιτηρίων:

Εισιτήρια σε Viva

thessalonikiguide.gr