Ποδηλατική “απόβαση” στο Σέιχ- Σου από τον δήμο Νεάπολης- Συκεών

Με στόχο τόσο την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου ,όσο και της στροφής του ενδιαφέροντος των δημοτών του προς την άθληση και την φύση, ο δήμος Συκεών -Νεάπολης  διοργανώνει την Κυριακή 21 Μαΐου ποδηλατοδρομία στο δάσος του Σειχ-Σου.

Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ.)του δήμου Συκεών σε συνεργασία με τον ποδηλατικό όμιλο  «ΒΕΛΟΣ» συνδιοργανώνουν Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας κατηγορίας παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων  με τίτλο«BOTTECCHIA BIKE & FAMILY». Παράλληλα με τον διασυλλογικό αγώνα, διοργανώνονται και  Open αγώνες team relay, ανοιχτοί για όλους τους δημότες και πολίτες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες  που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με θεωρημένο για το 2017 Δελτίο, ενώ για τις  κατηγορίες Open είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στην Γραμματεία υπεύθυνης δήλωσης ότι o διαγωνιζόμενος είναι υγιής και σε θέση να αγωνισθεί,  καθώς και υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης από τον κηδεμόνα, για τους ανηλίκους.

Δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες μπορούν να αποστέλλονται με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected],ενώ οι εγγραφές  για τον για τον Λαϊκό Αγώνα OPEN Team Relay Bike and Family και Open for all θα γίνονται  την ημέρα του αγώνα πριν τη διεξαγωγή τους.