Ποια Κομανέτσι; Ο Κούλης πέτυχε επιτόπια τριπλή κωλοτούμπα…

Να πάει στους Ολυμπιακούς, στην ενόργανη. Θα σκίσει, ιδίως στις ασκήσεις εδάφους, αλλά και στο άλμα επί ίππου. Στους κρίκους έχουμε τον Πετρούνια. Ο λόγος για τον Κυριάκο. Μιλάμε αθληταράς, πέτυχε το ακατόρθωτο. Ούτε η Νάντια νάτανε. Διότι δεν είναι λίγο επί τόπου να επιχειρήσεις τριπλή κυβίστηση και να σου βγει.

Κάποιοι λένε πως ο Κούλης είναι πολύ καλός και στο πατινάζ. Μπορεί λένε χωρίς φόρα, να πετύχει τριπλό άξελ με τριπλό τόλουπ. Δεν ξέρουμε πολλά, θα ρωτήσουμε τον Κωστάλα.

Πάντως το τριπλό τόχει. Το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το αποκαλούσε άχρηστο, σήμερα το αναγνώρισε και επίσημα. Ήρθε για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας και ξέχασε να πάρει μαζί του το “μακεδονικό”. Κάπου το ξέχασε, κάπου παράπεσε, άνθρωπος είναι κι ο Κούλης. Μόνο που έγινε τόση φασαρία, δείρανε και τον Μπουτάρη, στείλανε και τον Γιαννούλη στα πειθαρχικά για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου, ήρθανε και κάτι καβαλαραίοι από την Κρήτη, τρέχανε κι οι ακροδεξιοί αλαμπρατσέτα με καλογέρους και την Καιλή. Γιατί τόση ανεμελιά; Που σου πεσε Κούλη το μακεδονικό; Στα Φάρσαλα;

Επίσης πήγε στο Βερολίνο και συναντήθηκε στην καγκελαρία με την Άντζελα, όχι την Γκερέκου, αλλά τη Μέρκελ και ξέχασε λέει να της πει για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Αυτά που θα τα μείωνε στο γόνατο, όπως έσφαζε ο Σαμαράς τις συντάξεις. Φάγανε λοιπόν το πρώτο βουρστ, φάγανε το δεύτερο και στο τρίτο, η Άντζελα του είπε ότι να μην ανησυχεί γιατί τα βουρστ είναι χωρίς πολλά λυπηρά. Ο Κούλης χάρηκε τόσο και ξέχασε τα πλεονάσματα, διότι όπως ξέρετε είναι fit και προσέχει τη σιλουέτα του.

Γι αυτό άλλωστε στη κυβίστηση ξεπερνά και την Κομανέτσι. Διότι αν ξέρεις από …Κολάμπια, σκίζεις και στη κωλοτούμπα…

Φ.Δ.