«Πόλεμος» Μπουτάρη – Καϊτεζίδη για μια… ανάρτηση στο Twitter!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Γιάννη Μπουτάρη είναι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που ανάρτησε στο Twitter o δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Απρόσμενη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση στην Αθήνα είχαμε οι τρεις «σωματοφύλακες της Θεσσαλονικης»!!! έγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο, τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη και το δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

«Ούτε κολλητός, ούτε σωματοφύλακας του υπήρξα ποτέ»

«Οποίος δεν έχει να δώσει ειδήσεις για την πόλη του καταφεύγει σε μπουταρισμούς που δυστυχώς ταλαιπώρησαν τους Θεσσαλονικείς επί των ημερών του. Η εκμετάλλευση μιας τελείως τυχαίας συνάντησης μας στο αεροδρόμιο Αθηνών καθ οδόν προς Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος συναδέλφου του είναι τουλάχιστον απρέπεια που οφείλει να ανακαλέσει άμεσα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Όπως αναφέρει «ούτε «κολλητός» ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης.  Ο Καϊτεζίδης  είναι γνωστός στην πόλη και πρόσωπο «σπαθί». Εκτός από όλα τα αλλά ο δήμαρχος έδειξε ότι έχει και έλλειψη χιούμορ, κρίμα! Για περισσότερα ρωτήστε τον ίδιο !».

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπουτάρη