«Πού να στείλω τα σοκολατάκια;», λέει ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Τραμπ μετά το εξώδικο

Με τη φράση «Πού να στείλω τα σοκολατάκια;» απάντησε ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ», Μάικλ Γουλφ, όταν η δημοσιογράφος του NBC τον ρώτησε για το εξώδικο με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος απαιτούσε να μην κυκλοφορήσει το βιβλίο.

Και μάλλον δεν έχει άδικο, καθώς το βιβλίο ξεπούλησε σήμερα πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Στη διάρκεια της συνέντευξης είπε ότι ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν όλοι στον πρόεδρο Τραμπ είναι ότι είναι σαν παιδί, απαιτεί άμεση ικανοποίηση των αναγκών του, ενώ πολλές φορές σημαντικοί άνθρωποι έχουν αναφερθεί σε αυτόν λέγοντας ότι είναι ηλίθιος.

Διέψευσε το tweet του Αμερικανού προέδρου με το οποίο εκείνος ισχυριζόταν ότι ο Γουλφ δεν είχε μπει καν στον Λευκό Οίκο, λέγοντας ότι έχει μιλήσει μαζί του για τουλάχιστον τρεις ώρες μετά την ορκωμοσία του και βέβαια ξόδεψε πολλές ώρες συνομιλώντας με ανθρώπους που τον ξέρουν καλά.

Οπως είπε χαρακτηριστικά, «μπορώ να φανταστώ κοντινούς του ανθρώπους να του λένε ότι δεν είναι έξυπνη κίνηση το εξώδικο και αυτόν να επιμένει». Τέλος, συμπλήρωσε ότι «ο πρόεδρος Τραμπ δεν διαβάζει τίποτε και δεν ακούει κανέναν».