Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη με νέο σχέδιο

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «δεν είναι έτοιμη με νέο σχέδιο που προτίθεται να φέρει» προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης δηλώνοντας επίσης ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση αν υπάρχει σχέδιο ή όχι.
Μιλώνας στο ρ/σ ‘Πρακτορείο FM 104,9 ο κ. Στεφανίδης τόνισε πως «ο οργανισμός εφαρμόζει τους νόμους και τις συμβάσεις που έχει υπογράψει και σέβεται την υπογραφή που έχει βάλει με το δημόσιο» και δήλωσε πως ο ΟΑΣΘ είναι έτοιμος για να συλλειτουργήσει με το μετρό. «Το 2019», είπε «απελευθερώνονται οι συγκοινωνίες και ο ΟΑΣΘ, αν παραμένει ως οργανισμός, θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε και οι φθηνότεροι» πρόσθεσε.
Ο κ. Στεφανίδης εξέφρασε τις ενστάσεις του ΟΑΣΘ που «απουσιάζει από συζητήσεις και συναντήσεις παρά το ότι το ζητάει επιμόνως» ενώ ανέφερε πως δεν έχει συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό: «κάθε φορά που επικοινωνούσα με τον υπουργό του υπενθύμιζα το υπό εκκρεμότητα ραντεβού μας», δήλωσε και άσκησε κριτική για τις πρόσφατες δηλώσεις επί του θέματος που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Ανακατεύονται άνθρωποι σε κυβερνητικό επίπεδο που δεν έχουν καμία σχέση με τις συγκοινωνίες», ανέφερε.