Πρόεδρος Πολυτέκνων για Ταχιάο: είναι ανεύθυνος, σπέρνει τη διχόνοια…

Με αιχμηρό και καυστικό τρόπο απαντά στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Ταχιάος σε ανάρτηση του είχε κατηγορήσει τον Ε. Θεοτοκάτο πως κατά την διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου Πολυτέκνων είχε προτείνει να κοπούν τα επιδόματα αναπήρων για να δοθούν στους πολυτέκνους.

Μάλιστα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» είχε χαρακτηρίσει την πρόταση «απεχθέστατη» και εκτίμησε πως είναι μία «απολύτως φασιστική άποψη που θυμίζει τον σπαρτιάτικο Καιάδα και που δεν ξεπλένεται ούτε με τους αγιασμούς και τις αναφορές στην Ορθοδοξία, ούτε με τους ύμνους στην πατρίδα και το έθνος».

Ωστόσο ο Ε. Θεοτοκάτος περιγράφει με διαφορετικό τρόπο τα γεγονότα. «Δεν είπα ποτέ να κοπούν τα επιδόματα των αναπήρων, πως θα μπορούσα άλλωστε έχοντας μια αδελφή ανάπηρη και παρουσία του εκπροσώπου των αναπήρων στην εκδήλωση, αλλά να σταματήσει η εχθρική πολιτική της Πολιτείας προς τους πολύτεκνους» τονίζει ο πρόεδρος των Πολυτέκνων και επιτίθεται στον Νίκο Ταχιάο, σημειώνοντας πως  «κανένας άλλος από τους υποψηφίους δημάρχους και επισήμους δεν άκουσε κάτι τέτοιο.

Ίσως ο κ. Ταχιάος, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την ΝΔ, να θίχτηκε από την δήλωσή μου ενώπιον και των άλλων υποψηφίων δημάρχων ότι: «ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος και να αγαπάει τη Θεσσαλονίκη».

Τέλος ο Ε. Θεοτοκάτος τονίζει πως «μόνο σε κάποιον που διαχρονικά αγαπά την πόλη μας και τους Θεσσαλονικείς αξίζει η ψήφος μας. Που δεν σπέρνει την διχόνοια όταν κάτι δεν του αρέσει», ενώ καλεί τον Ν. Ταχιάο να αποδείξει ότι είναι υπεύθυνος και «όχι μόνο να το διαφημίζει στα φυλλάδιά του».

Φ.Δ.