Προφυλακιστέος ο 58χρονος για το βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετα την απολογία του στον ανακριτή, ο 58χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση πριν από λίγες μέρες στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τον βιασμό, αλλά και τις υπόλοιπες πράξεις που του αποδίδονται (εμπορία και κατοχή ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας).

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Όπως φέρεται να λέει στην απολογία του, τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του και ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο – όπως ισχυρίζεται – να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο προτού συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.