«Πρόβατα Εναντίον Λύκων» στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη με ελεύθερη είσοδο

Το animation για τη σημασία του να είσαι φίλος με τον … εχθρό σου «Πρόβατα Εναντίον Λύκων», θα προβάλλεται (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά) στο θερινό κινηματογράφο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ του Δήμου Παύλου Μελά, από την Πέμπτη 16 έως και την Τετάρτη 22 Αυγούστου, και ώρα προβολής 21.00, με ελεύθερη είσοδο.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Sheep and Wolves», με αυθεντικό τίτλο «Volki i ovtsy.  Beeezumnoe  prevrashchenie» των Αντρέι Γκαλάτ και Μαξίμ Βολκόφ είναι μια καλοσχεδιασμένη ρωσική παραγωγή με μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας, της αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών ηθών, εθίμων, γλωσσών, εθνών και νοοτροπιών, μέσα από αλληγορικές ιστορίες και απευθύνεται κυρίως στο προεφηβικό κοινό.

Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στη ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του.

Συντελεστές

Παραγωγή: Σεργκέι Σελβάνοφ, Βλαντιμίρ Νικολάεφ, Γιούριι Μόσκβιν

Σκηνοθεσία: Αντρέι Γκαλάτ, Μαξίμ Βολκόφ

Σενάριο: Νιλ Λαντάου, Μαξίμ Σβέσνικοφ

Μουσική: Αλεξάντρ Λεσερτισέρ

Με τις φωνές των: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ιφιγένεια Στάικου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Νίκου Παπαδόπουλου, Ποίμη Πέτρου, Κωνσταντίνου Κακανά, Γιάννη Υφαντή, Παναγιώτη Αποστολόπουλο

Διάρκεια: 85 λεπτά