Πυκνώνουν οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ  – Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο πάντα της τρίμηνης καμπάνια για τη διεύρυνση του κόμματος, που θεωρητικά ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Σήμερα μετά τις 10.30 το πρωί, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 5ου Λυκείου Καλαμαριάς, από την Οργάνωση Μελών Καλαμαριάς του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης. Ομιλητές ήταν ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης και το μέλος της Προοδευτικής Συμμαχίας, Χρόνης Κουσαλίδης, που ανέπτυξαν το θέμα «ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις νέες πολιτικές συνθήκες». Επίσης εντός της εβδομάδας ακολουθούν οι εξής εκδηλώσεις:

  • Αύριο στις 7μμ στη Θέρμη (Ταμβάκη 6), η Νομαρχιακή Επιτροπή Β Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα, τις πολιτικές εξελίξεις και τον μετασχηματισμό του κόμματος. Κεντρικοί ομιλητές η Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του κόμματος και ο Χάρης Τσιόκας, που θα χαιρετίσει εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας.
  • Την Τετάρτη 11/12, στις 19.30, στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φαλήρου (Αετοράχης 62), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα, «Η Μοναξιά μιας Συνταγματικής Αναθεώρησης”, με ομιλήτρια την καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, Ιφιγένεια Καμτσίδου. «Θα πραγματευτούμε το ιστορικό, τις δυνατότητες και τις χαμένες ευκαιρίες της τελευταίας Συνταγματικής Αναθεώρησης όπως αυτή εξελίχθηκε από την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ», αναφέρει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φαλήρου.
  • Την Τετάρτη 11/12 και ώρα 19:30 στο Primo Espresso Bar (Αλεξ. Σβώλου 15), η ΟΜ Άνω Κέντρου ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Θα γίνουν εισηγήσεις για τα μείζονα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και την πορεία και τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Την Κυριακή 15/12 στις 11:30 πμ Οργάνωση Μελών Χαριλάου – Ντεπώ ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στο καφέ “KLIK” (Γρηγορίου Ε’ αρ. 36 με Κ. Καραμανλή, δίπλα στο Plaisir), διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ .