Ρεκόρ δεκαετίας νέων συμβάσεων τον Οκτώβριο για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ρεκόρ δεκαετίας κατέρριψαν τον Οκτώβριο οι συμβάσεις σύνδεσης με το φυσικό αέριο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, υπογράφηκαν 3.300 νέες συμβάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, ενώ από τις αρχές του 2018 μέχρι σήμερα, έχουν υπογραφεί συνολικά 19.216 συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου, σημειώνοντας αύξηση κατά 34,3%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Στο μεταξύ, σήμερα, υπογράφηκαν οι συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10 δημοτικά κτήρια της Ελασσόνας Λάρισας, από το σήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Ευαγγέλου και τον Γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα, στα γραφεία του Δημαρχείου.

Ο κ. Μπακούρας, επεσήμανε ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ότι το δίκτυο της περιοχής, υπολογίζεται να τροφοδοτηθεί εντός της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ευθυμία Καλογήρου,έχουν ήδη κατατεθεί 760 αιτήσεις σύνδεσης, ενώ έχουν ήδη συμβληθεί με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι πρώτοι καταναλωτές.

ΑΠΕ/ΜΠΕ