Ρέθυμνο: Πέθανε ο 28χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε αργά το μεσημέρι στα Μισίρια του Ρεθύμνου με τον θάνατο δύο αδελφιών να συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι όταν ο μεγαλύτερος αδελφός, ηλικίας 28 χρόνων κατέσφαξε με μπαλτά τον μικρότερο αδελφό του, 21 ετών, άγνωστο κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες. Στη συνέχεια ο αδελφοκτόνος, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της πράξης του, κλείστηκε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας παίρνοντας την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ενόσω παρέμενε κλειδωμένος φαίνεται πως ήπιε υγρό μπαταρίας που βρήκε στην αποθήκη και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του. Στο μεταξύ, οι γονείς των δύο ανδρών, του 28χρονου δράστη και αυτόχειρα και του 21χρονου θύματος καλούσαν απελπισμένοι σε βοήθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών για να σπάσει η πόρτα της αποθήκης και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 21χρονος. Λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθανε και ο 28χρονος όντας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση αφού είχε υποστεί ανακοπή. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν μάταιες, καθώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Η νεκροψία και στους δύο πρόκειται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Η οικογενειακή αυτή τραγωδία φέρνει στο φως ένα πραγματικό δράμα που ζούσε η οικογένεια των δύο ανδρών, καθώς φαίνεται ότι ο 28χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς και τον αδελφό του.

Πηγή: cretapost.gr