«Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 30 χρόνια μετά» από την TheatERT-3 για την ενίσχυση των Therapydogs 

Την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 30 χρόνια μετά» ανεβάζει η TheatERT-3, η οποία αποτελείται από εργαζόμενους και φίλους της ΕΡΤ3, για την ενίσχυση του σωματείου Therapydogs που στηρίζει και βοηθά παιδιά με νοητικά και κινητικά προβλήματα. Μια μοναδική παράσταση του θεατρικού έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 30 χρόνια μετά» των Αλέξανδου Ντερμπούλη και Σεραφείμ Σίλα, σε σκηνοθεσία Άννας Γιαννακίδου, Κέντρο Πολιτισμού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ξεκαρδιστική παρωδία του θρυλικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ θέλει τους αιώνια ερωτευμένους Ρωμαίο και Ιουλιέτα να έχουν καταφέρει να παντρευτούν κρυφά από τους γονείς τους, μήπως και κατάφερναν έτσι να σταματήσουν τη βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών. Η ρουτίνα του γάμου και της καθημερινότητα, ωστόσο, «χτυπά» ακόμα και στην περίπτωση του διασημότερου ζευγαριού στη λογοτεχνική ιστορία, κάτι που αποτελεί το κεντρικό σημείο της απολαυστικής παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 30 χρόνια μετά»!

Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη συνεισφορά κι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του ανιδιοτελούς έργου του φιλανθρωπικού σωματείου «TherapyDogs» (που προσφέρει εθελοντικά συνεδρίες θεραπείας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σε άτομα με αναπηρίες και ψυχικές ασθένειες), προκειμένου να καλύψει τις καθημερινές και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του και να συνεχίσει την πρωτοπόρα & μοναδική δράση του.

Μην τη χάσετε!

INFO:

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα… 30 χρόνια μετά»

Κέντρο Πολιτισμού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Εθν. Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 231 028 7724)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά