Σε συγκέντρωση τη Δευτέρα καλούν μέσω facebook οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Τη συμπαράσταση του επιβατικού κοινού στον αγώνα τους ζητούν με ανάρτηση στο facebook οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, καλώντας σε συγκέντρωση στα γραφεία του οργανισμού τη Δευτέρα. Η ανάγκη να γίνει αυτό υπαγορεύτηκε από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος τους από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της χτεσινής πορείας τους προς το δημαρχείο. Η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συνάδελφοι-σες
Την Δευτέρα 26/09/2016 όλοι μαζί μια γροθιά, μια φωνή συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ και διαμαρτυρόμαστε για την συνεχόμενη τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.
Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η οποία θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην οποία κατοικούμε. Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε , γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ ,ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».