Σε θετικό κλίμα οι συναντήσεις Ζέρβα με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι επαφές του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων. ‘Οπως σχολίαζαν κύκλοι από το επιτελείο του κ.Ζέρβα, απώτερος σκοπός των συναντήσεων που συγκάλεσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είναι να υπάρξουν συνεργασίες από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε και θα αναλάβει επίσημα τη διοίκηση του κεντρικού δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τους επικεφαλής που διαφαίνεται προγραμματική σύγκλιση και κοινός πολιτικός τόπος υπάρχει η πιθανότητα συμμετοχής στο νέο σχήμα διοίκησης. Τα πρόσωπα που ενδεχομένως προταθούν από την κάθε παράταξη θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του νέου δημάρχου, πληρώντας τις πολιτικές προϋποθέσεις που θέτει ο ίδιος.

Αντίθετα, με τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες υπάρχει πολιτική και προγραμματική απόσταση ή που για πολιτικούς λόγους δεν το επιθυμούν, δεν θα υπάρχει συνεργασία σε επίπεδο συμμετοχής στη νέα διοίκηση.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του νέου δημάρχου θα γίνουν το επόμενο διάστημα, όταν ολοκληρωθεί το σχήμα της καινούργιας διοίκησης που θα αναλάβει το τιμόνι του δήμου Θεσσαλονίκης και καλυφθούν όλες οι θέσεις.