Σεμινάριο για επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό διοργανώνει για τα μέλη του το ΕΒΕΘ

Ένα άκρως ενδιαφέρον εξαγωγικό σεμινάριο συνδιοργανώνει δωρεάν, για τα μέλη του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την εταιρεία Managers Office. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, κατά τις ώρες 16.30-20.30, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ). Κατά τη 4ωρη διάρκειά του θα αναπτυχθούν τα θέματα: «Εφαρμοσμένες εξαγωγικές διαδικασίες & τρόποι διείσδυσης σε ξένες χώρες και «Cross-border e-commerce: Tips για επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό».

Ο πρώτος ομιλητής, Γεώργιος Νόλας-Δερμεντζόγλου, Marketing Director στην Manager’s Office, θα παρουσιάσει τις σύγχρονες και εφαρμοσμένες ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσει μια εταιρία, τα marketing tools και το προφίλ των στελεχών που θα πρέπει να εμπλακούν για να φέρουν το ποθητό εξαγωγικό αποτέλεσμα κατά την εξαγωγική διαδικασία σε ΕΕ, ΗΠΑ, ΗΑΕ, Ασία και Κίνα.

Η δεύτερη ομιλήτρια, Νανά Ιωακειμίδου, Chief Commercial Officer της Generation Y- International e-Business Experts, θα παρουσιάσει τους τρόπους επιτυχημένης δραστηριοποίησης ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων στο εξωτερικό, καθώς και τη μεθοδολογία και συμβουλές για να επιτευχθεί αυτό μέσα από το ψηφιακό κανάλι.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η επιχείρηση να έχει καταβάλει τα τέλη του ΓΕΜΗ και τη συνδρομή του έτους 2017 στο ΕΒΕΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370-132).