Σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν, χαροπαλεύει 29χρονος (video)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 29χρονος Σέρβος οπαδός, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα.

Ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε τους αγώνες της 30ης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος, αφού ένας 29χρονος οπαδός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από εκτεταμένα τραύματα από μαχαίρι. Παρά την έντονη αστυνομική παρουσία, οι συμπλοκές ξέσπασαν σε αυτοκινητόδρομο του Βελιγραδίου.

Σε αυτές ένας 29χρονος μαχαιρώθηκε σε πολλά σημεία στο κεφάλι, στα χέρια και στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα κοντινού νοσοκομείου όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Για μία ακόμα φορά το μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν που βρήκε νικητές του πρώτους με 2-1 στιγματίστηκε από φοβερά επεισόδια.

Η είδηση σε ένα τέτοιο ματς είναι πλέον να μην γίνουν επεισόδια. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν τα έσπασαν για μία ακόμα φορά, βάζοντας φωτιά στην σερβική πρωτεύουσα. Οι οδομαχίες ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από την έναρξη του ντέρμπι και γενικεύτηκαν εντός γηπέδου με ανταλλαγές φωτοβολίδων, σπασμένα καθίσματα και ξύλο με την αστυνομία.

sdna.gr