Στ. Καλαφάτης: Μακάρι να έλειπε ο Γ. Μπουτάρης μόνο από την παρέλαση…

Κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, για την απουσία του από τη μαθητική παρέλαση και από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου άσκησε ο βουλευτής της Ν.Δ. και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Σταύρος Καλαφάτης.

«Μακάρι να έλειπε ο δήμαρχος μόνο σήμερα. Λείπει σχεδόν πάντα από όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που θα πρέπει να αναλογιστούν και να καταγράψουν οι πολίτες. Ο καθένας με τη συμπεριφορά του, την παρουσία του, τα λεγόμενα του και την απουσία του δίνει το δικό του στίγμα», ανέφερε αμέσως μετά τη μαθητική παρέλαση.

Όπως είπε ο κ.Καλαφάτης, η απουσία του δημάρχου από τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης θα τεθεί ως θέμα συζήτησης στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη.

Για την απουσία του κ. Μπουτάρη από τη μαθητική παρέλαση ρωτήθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανέφερε πως «για εμάς οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις πρέπει να συνεχιστούν και πιστεύω ότι ερμηνεύω τα συναισθήματα όλων των Ελλήνων».

Στη μαθητική παρέλαση τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ