Στ. Μαλέλης προς Χρ. Βερναρδάκη: «Οι προβοκάτσιες σας θα πέσουν στο κενό»

“Προβοκάτσιες του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναδάκη, που θα πέσουν στο κενό”, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, καθώς ο κ. Βερναδάκης εκτίμησε ότι το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές δεν μείνει εκτός κοινοβουλίου.

«Κύριε Βερναρδάκη, οι προβοκάτσιες σας θα πέσουν στο κενό. Η μεγάλη Κεντροαριστερά δεν χτίζεται με τυχοδιώκτες και ακροδεξιούς. Χτίζεται με λαϊκές και ριζοσπαστικές πολιτικές πάντα δίπλα στον πολίτη” τόνισε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης και σχολίασε πως “εμείς με τους Δημοκράτες αγωνιστές και σεις με Παπαγγελόπουλο, Κουίκ, Κουντουρά και άλλους …προοδευτικούς. Θα τα πούμε το βράδυ των εκλογών. Θα τρίβετε τα μάτια σας»” .

Να σημειώσουμε πως ο Χρ. Βερναρδάκης κληθείς να μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς εκτίμησε ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το ΚΙΝΑΛ και θα υπάρξουν και άλλα ρήγματα. “Το ΚΙΝΑΛ θα δυσκολευτεί ακόμη και στην κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση, είναι η πολιτική μου εκτίμηση αυτή, ότι θα δυσκολευτεί να μπει στη Βουλή. Θα επαναφέρουμε κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για τη δημιουργία μίας προγραμματικής σύγκλισης στη μετεκλογική εποχή” τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και απηύθυνε πρόσκληση διαλόγου προς τα κόμματα της κεντροαριστεράς τονίζοντας πως “κάνουμε πολιτική ανοιχτών θυρών”.