Στ. Θεοδωράκης: Η Ελλάδα χρειάζεται ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής

Σε συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, έκανε λόγο για ένα μεγάλο κινήμα αλλαγής, προκειμένου να μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά.

Μετά τη συνάντηση και απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει εκλογές, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα γίνουν εκλογές ή τουλάχιστον ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να αποφύγει τις εκλογές, μέχρι να χτίσει το κομματικό κράτος όπως το έχει ονειρευθεί, στο Δημόσιο, το στρατό, την αστυνομία, μπορεί και στις μητροπόλεις, γενικά να αποκτήσει παντού δικούς του ανθρώπους, όπως προσπάθησε να το κάνει και στη Δικαιοσύνη και μετά να προχωρήσει σε μια πιο ασφαλή πορεία».

Επίσης πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ λοιπόν ότι θα γίνουν εκλογές και μετά σημασία έχει, πέρα απ’ ότι συζητάμε για τις εκλογές, πρέπει να αποφασίσουμε να λύνουμε κάποια προβλήματα της κοινωνίας».

Ο ίδιος χαρακτήρισε δυσάρεστο που συνεχίζονται, όπως είπε, οι εκκρεμότητες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους θεσμούς και με τους συμμάχους μας. «Η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτά τα λεφτά που έχει συμφωνήσει και αυτή η καθυστέρηση είναι μεγάλη ευθύνη των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται, κυρίως για το εσωτερικό -κομματικό ακροατήριο και όχι για τη χώρα» συμπλήρωσε.

Επίσης, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε ότι η Ελλάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα και «πρέπει να υπάρξει ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής, που θα σαρώσει πολλά από αυτά τα προβλήματα, μακριά από λαϊκισμούς και από γενικόλογες κουβέντες»