Στα οδικά έργα της Δυτικής Ελλάδας αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς

Σε ομιλία του στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, χθες το βράδυ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στάθηκε ιδιαίτερα στα μεγάλα οδικά έργα που ολοκληρώνονται στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και στον σιδηρόδρομο.

«Σε λίγους μήνες θα παραδοθεί στο σύνολό του το οδικό έργο της Πατρών – Κορίνθου, το οποίο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και δεκαετίες» είπε και πρόσθεσε πως «ο συνδυασμός με την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και τη δημοπράτηση και δρομολόγηση της Πατρών – Πύργου, νομίζω ότι θέτει τις βάσεις για να μπορούμε να πούμε ότι οι βασικές απαιτούμενες υποδομές, το ελάχιστο των υποδομών, βρίσκεται στη θέση του».

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι «ήταν ντροπή για την Πάτρα, την πύλη της χώρας προς τη Δύση, να μην υπάρχει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο». Βεβαίως, συνέχισε ο Νίκος Παππάς, «υπάρχει ένα εξαιρετικό και πολύ σημαντικό έργο που είναι η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, που όμως δυστυχώς ένωνε δύο μονοπάτια».

Σχετικά με τα έργα για το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο και τη διέλευση του τρένου μέσα από την Πάτρα, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «γνωρίζουμε και τρέχουμε, ώστε κατά το δυνατό συντομότερο να ολοκληρωθεί και ο σιδηρόδρομος, εγκαταλείποντας κατά τη γνώμη τη δική μας σχέδια τα οποία μπορεί να είναι μεγαλόστομα, αλλά μεταθέτουν τον ορίζοντα της λύσης στο πολύ μακρινό μέλλον».