Στάση εργασίας και σήμερα στον ΑΝΤ1 για τις απολύσεις τεχνικών

Στάση εργασίας από τις 18.00 έως τις 22.00 πραγματοποιούν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις τεσσάρων τεχνικών. Έτσι, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν θα βγει ούτε σήμερα «στον αέρα».

Σκληρή ανακοίνωση για το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, που αναφέρει: «Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που ο Τ/Σ ΑΝΤ1 προχώρησε σε δεκάδες απολύσεις τεχνικών που οδήγησαν σε συνεχόμενες κινητοποιήσεις και στην επαναπρόσληψή τους σε εταιρεία του σταθμού. Όλο αυτό το διάστημα η Ένωσή μας ήταν σε επαφή και πίεζε τη Διοίκηση για να προσλάβει και τους ελάχιστους που είχαν απομείνει. Και αντί να προσλάβουν και τους τελευταίους όπως μας διαβεβαίωναν, απέλυσαν και άλλους 4 συναδέλφους. Χωρίς ντροπή και ίχνος ευαισθησίας έστειλαν στην ανεργία ανθρώπους που λίγες μέρες πριν τους έδιναν συγχαρητήρια, καθώς με κίνδυνο της ζωής τους μπήκανε κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά για να καλύψουν τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής.

Εμείς με την σειρά μας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα δικά μας… «συγχαρητήρια» στη Διοίκηση του ΑΝΤ1 που αντάμειψαν τον επαγγελματισμό του Αντώνη, του Κώστα, του Φίλιππου και του Φώτη στέλνοντάς τους στον Ο.Α.Ε.Δ. Αξίζει να σημειώσουμε πως ένας απολυμένος συνάδελφος μεγαλώνει παιδί Α.Μ.Ε.Α. ΜΠΡΑΒΟ Κύριοι του ΑΝΤ1 για το «ΗΘΟΣ» και την «ΑΝΘΡΩΠΙΑ» σας», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Εμείς όμως έχουμε μια καλύτερη ιδέα για να πάει μπροστά ο σταθμός. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ! Εσείς που με τις δικές σας επιλογές καταφέρατε να σπαταλήσετε τα εκατομμύρια ευρώ (επενδύθηκαν τα περισσότερα χρήματα από αρχής του σταθμού κατά δήλωση του ιδιοκτήτη) και φέρατε το κανάλι στην 4η ή και πολλές φορές στην 5η θέση (!!!). Εσείς που για να καλύψετε τη δική σας αποτυχία και τη δική σας ανικανότητα και με μοναδικό σκοπό να κρατήσετε τις καρέκλες σας και τους παχυλούς μισθούς σας, εισηγείστε τώρα τις απολύσεις των ανθρώπων που πραγματικά στήριζαν και στηρίζουν τόσα χρόνια τον σταθμό. Τη ψυχή του σταθμού!».