Στέλεχος ΝΔ σε Ιρανό πρόσφυγα: «Θα πας από εκεί που ήρθες, πίθηκε»

Εμετική ήταν η απάντηση που έδωσε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε Ιρανό πρόσφυγα το μέλος του τομέα υγείας της Ν.Δ. Θεόδωρος Γιάνναρος.

Ο πρόσφυγας σε μήνυμα του στα Αγγλικά ανέφερε τα εξής: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Όσον αφορά την απάντηση του στελέχους της Ν.Δ.αυτή ήταν η εξής:«Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε», ενώ λίγη ώρα αργότερα σε νέο του ποστάρισμα ανέφερε τα εξής: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να δώσει συνέχεια στην επίθεση του εναντίον του πρόσφυγα αναφέροντας τα εξής: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στις αρχές του χρόνου όπου και είχε απειλήσει  έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ3,