Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται και θα περιοδεύσει την Παρασκευή 22 Απριλίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα σωματεία του Ο.Λ.Θ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στις 10.15 το πρωί.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιοδεία με τον επικεφαλής της ΛΑΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα συναντήσεων και εξορμήσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής πρότασης της ΛΑ.Ε. για το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων, και την ένταξη των δημόσιων επιχειρήσεων σε ένα συνολικό πρόγραμμα ριζοσπαστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Για τη δημιουργία ενός μαζικού κινήματος ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στα μνημόνια, υπέρ της διαγραφής του χρέους και της αναδιανομής του πλούτου.

Το απόγευμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ο δρόμος ανατροπής των μνημονίων», με συνομιλητές τις Ζωή Γεωργαντά, Μαρία Δελιβάνη – Νεγρεπόντη και τον Γιώργο Καλεάδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 το απόγευμα, στο κτίριο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51).