Στη Θράκη ο Πάνος Καμμένος

Τη Θράκη -και ειδικότερα την Ξάνθη και τον Έβρο- επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευ. Αποστολάκη, και ΓΕΣ, αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Ξάνθη και το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή πολεμικών σημαιών της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Μεζικού και της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος θα αναχωρήσει με Σινούκ για τον βόρειο Έβρο, όπου θα επισκεφθεί ορεινά χωριά και ειδικότερα και το Μέγα Βέρειο, όπου η 50ή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού έχει αναλάβει την εκτέλεση σειράς κοινωφελών έργων, μεταξύ των οποίων η συντήρηση αγροτικών δρόμων, η συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών σχολείων και κατασκευή υδροταμιευτήρων. Ακολούθως, θα εγκαινιάσει συγκρότημα στρατιωτικών κατοικιών στην Ορεστιάδα.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο στρατόπεδο Κανδυλάπτη, όπου θα εκτελέσει εξομοίωση, σε εξομοιωτή άρματος μάχης Leopard 2 HΕL.