Στην 84η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (φώτο)

Τη χαρά του που βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Σημείωσε ότι επισκέπτεται για 12η χρονιά, τέσσερις φορές ως πρωθυπουργός και τέσσερις φορές ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το λιθαράκι στην ανάπτυξη της ΔΕΘ, έχουμε ζήσει την πτώση και την άνοδο του θεσμού. Εφικτό όραμα η ανάπλαση, εύχομαι να ολοκληρωθεί όταν θα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της ΔΕΘ.» επισήμανε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για την υποστήριξή στη ΔΕΘ και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της ανάπλασης. Το χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο έργο που θα αλλάξει την πόλη.

«Η φετινή ΔΕΘ κάνει ρεκόρ επισκέψεων αλλά και συμμετοχής των start ups, ενώ συμμετέχουν όλα τα επιμελητήρια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τα περίπτερα της ΔΕΘ.