Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Το κρανίο που βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην 25χρονη Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας αναζητούνταν από τον Ιούνιο του 2010.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το συμπέρασμα προέκυψε από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Όλα τα ευρήματα και φυσικά αναφέρομαι τόσο στη μορφολογική εξέταση όσο και στον εντοπισμό άλλων εξίσου σημαντικών στοιχείων τεκμηριώνουν πλέον την πεποίθηση ότι πρόκειται για το λεγόμενο άτομο», είπε ο ιατροδικαστής αναφερόμενος στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος κατά την ανάκρισή του είχε αρνηθεί ότι γνώριζε το παραμικρό και υποστήριζε ότι δεν ξαναείδε την κοπέλα από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδιδαν εκείνη την περίοδο τοπικά ΜΜΕ, τα στοιχεία ήταν επιβαρυντικά για τον 59χρονο καθώς φέρεται να ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με την κοπέλα, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρανίο εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του.