Στο 90% περίπου η ενσωμάτωση της σταυροδοσίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στο 89,56% περίπου έχει φτάσει το ποσοστό της ενσωμάτωσης της σταυροδοσίας στα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, παραμένει η Βούλα Πατουλίδου με 37.577 σταυρούς, ενώ ο Κώστας Γιουτίκας συγκεντρώνει 21.895 σταυρούς και ο Δημήτρης Ασλανίδης 20.190.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι Άγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Ασλανίδης ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Σωκράτης Δωρής, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου,  ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο Αθανάσιος Κικής, η Αθηνά Αηδονά, η Όλγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Πάρις Μπίλλιας, η Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, ο Θεόδωρος Αγγελίδης, ο Γιώργος Κεφαλάς, ο Θεόδωρος Μητράκας, η Δήμητρα Γιαννιού και η Γερακίνα Μπισμπινά.

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου, ο Γιώργος Ζέρβας και η Δήμητρα Θωμά. Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος, ο Πόλης Ασαρίδης και ο Δημήτρης Κνης ενώ στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, ο Γιάννης Ζιώγας και ο Γιώργος Χαβατζάς.

ΑΠΕ/ΜΠΕ