Στο ΕΣΡ ο ΑΝΤΕΝΝΑ για το «Game of Love»

Ο φάκελος του «Game of Love» ανοίγει αύριο Τρίτη, στις 10.00 το πρωί, στο ΕΣΡ. Εν μέσω της επιχείρησης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών που έχει απορροφήσει όλη την ενέργεια της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, καλείται σε ακρόαση ο ΑΝΤΕΝΝΑ, για το επίμαχο πρόγραμμα. Η αιτία για την παρέμβαση του ΕΣΡ ήταν οι αντιδράσεις των τηλεθεατώ  ν για το περιεχομένου του συγκεκριμένου προγράμματος σε ώρα prime time (21.00).

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού έλαβε εγκαίρως τα μηνύματα και μετά τα πρώτα έντονα παράπονα των τηλεθεατών, αποφάσισε να δώσει οδηγίες στην εταιρία παραγωγής και να αναπροσαρμόσει το περιεχόμενο. Στόχος ήταν να προλάβει το μεγάλο κύμα των αντιδράσεων. Επιπλέον σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη όπου μεταδίδεται με τη σήμανση για «επιθυμητή γονική συναίνεση», στην Ελλάδα ζητείται οπωσδήποτε η γονική συναίνεση.

Το ΕΣΡ θα ακούσει τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού και θα ακολουθήσει το στάδιο της υποβολής του υπομνήματος με τα επιχειρήματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια η απόφαση της Ολομέλειας του οργάνου.