Στο ΚΙΝΑΛ θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά της δεξιάς δεν τους αφήνει…

Μετά την δήθεν ανακατωσούρα που προκάλεσαν οι «ατυχείς» ή… αυθόρμητες δηλώσεις Μαλέλη περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστουδουλάκης, βγήκε παγανιά για να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και πως ΚΙΝΑΛ και ΝΔ έχουν έρθει εδω και καιρό… εις σάρκα μία.

Τον ρωτήσανε λοιπόν τον διορισμένο γραμματέα του ΚΙΝΑΛ τι προτιμούν εκεί στο ΠΑΣΟΚ, που αυτό το διάστημα το λένε ΚΙΝΑΛ, και είπε ο Μανώλης πως για μας είναι σαφές. Πως το όρισε; Καταλόγισε λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ «πρακτική λαϊκισμού, τυχοδιωκτισμού και δημαγωγίας» και είπε πως είναι ένα κόμμα που εμφορείται από «ιδεοληπτικές εμμονές υπερφορολόγησης των παραγωγικών δυνάμεων» και «αποθεώνει τον κρατισμό». Όσο για την ΝΔ είπε μόνο πως δεν έχει «σαφή στοχοθέτηση» και πως προβάλει ένα μη αξιόπιστο «γενικό πλαίσιο» που κυρίως επενδύει στις «περικοπές δημοσίων δαπανών».

Δηλαδή τι κάνει νιαου – νιάου στα κεραμίδια; Διότι πιο εύκολα συνεργάζεσαι με κάποιον που απλά έχει ένα αναξιόπιστο σχέδιο, το οποίο με τη δική σου συμβολή μπορεί να γίνει αξιόπιστο, παρά με τον…  λαϊκιστή, τυχοδιώκτη και δημαγωγό που πάσχει και από ιδεοληπτικές εμμονές. Και ψυχαναλυτής ο… διορισμένος γραμματέας Μανώλης…

Φ.Δ.